روز سفید

آموزش تهیه لازانیا با ماهی و میگو

۲۲ مهر ۱۳۹۵

آموزش تهیه لازانیا با ماهی و میگو

لازانیا را معمولا با گوشت چرخ کرده درست می کنند، اما در این مطلب طرز تهیه لازانیا با ماهی و میگو را به شما آموزش آموزش می دهیم. در این حالت می توانید تنوع بهتری داشته باشید.

مواد لازم:

نمک، فلفل، روغن مایع و کره به مقدار لازم

لازانیا ۲۵۰ گرم

میگو ۲۵۰ گرم

ابلیمو ۲ قاشق غذا خوری

ماهی ۲ عدد

پنیر پیتزا ۱ بسته

پیازچه یا موسیر ۳ بوته

مواد لازم برای سس:

خامه ۱۵۰ گرم

پیاز ۱ عدد

شیر ۱ لیوان

کره ۳۰ گرم

ارد گندم ۱ فنجان

قارچ ۲۰۰ گرم

گوجه فرنگی ۵ عدد

ریحان ۵ شاخه

نمک و فلفل به مقدار لازم

آموزش تهیه لازانیا با ماهی و میگو

طرز تهیه:

۱- میگو های تازه ی بدون پوست را از پشت با چاقو ببرید و رگ ان را بیرون بیاوردید.

۲- ماهی هارا در اندازه های یکسان خرد کنید.

۳- موسیر یا پیازچه را ریز خورد کرده و با کره تفت دهید.سپس میگو،ابلیمو،نمک و فلفل را با نصف فنجان اب به آن اضافه کنید.

۴- میگو و موسیر را از آن خارج کرده و در ظرفی بریزید.

۵- برای تهیه سس،پیاز را ریز خورد کرده و به همراه شیر و نیمی از پودر فلفل در ظرفی ریخته و به مدت ۱۰ دقیقه حرارت دهید.

۶- قارچ ها را ریز خورد کرده و در سس باقی مانده ی میگو و موسیر بریزید و به مدت ۵ دقیقه روی حرارت قرار دهید.

۷- آرد را با کره،کمی تفت دهید سپس به سس شیر اضافه کرده و هم بزنید.

۸- سس شیر باید ولرم باشد و اگر گولوله شد،از صافی رد کنید تا یکدست شود.

۹- قارچ و اب ان را روی سس سفید بریزید و هم بزنید.

۱۰- گوجه را پوست کرده و ریز خورد کنید و به بقیه مواد اضافه کنید.

۱۱- سپس ریحان را خورد کرده و به اندازه یک قاشق به مواد اضافه کنید.

۱۲- لازانیا را پس از پختن اب کش کنید.

۱۳- کف ظرف پیرکس را سس سفید بزنید و روی ان میگو و موسیر بچینید.

۱۴- سپس روی آن را با لازانیا بپوشانید،تکه های ماهی را روی ان بچینید.

۱۵- دوباره یک ردیف لازانیا بچینید و بقیه میگو و موسیر را روی ان بریزید.

۱۶- پنیر پیتزای رنده شده را روی ان ریخته و به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد داخل فر قرار دهید تا پخته و طلایی شود.

ایران مطلب

The post آموزش تهیه لازانیا با ماهی و میگو appeared first on ایران استایل . مجله اینترنتی ، پورتال خبری و سبک زندگی.