روز سفید

قرابیه شیرینی مخصوص تبریز

۲۲ شهریور ۱۳۹۵

قرابیه شیرینی مخصوص تبریز

مواد لازم برای قرابیه :

بادام پوست گرفته ی خام ۱۵۰ گرم
شکر ۲۰۰ گرم
سفیده ی تخم مرغ ۳ عدد
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
مخلوط پسته، بادام و شكر به میزان لازم

طرز تهیه قرابیه :

بادام را به صورت پودر درآورید و همراه با شكر، سفیده‌های تخم مرغ و وانیل، دوبار با دنده‌ی ریز چرخ گوشت چرخ كنید.

اگر خمیر سفت شد، كمی سفیده‌ی تخم مرغ به آن بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر، سفید شود.

قرابیه شیرینی مخصوص تبریز

سپس آن را داخل قیف پارچه ای با ماسوره‌ی ساده بریزید.

آن گاه داخل سینی كاغذ روغنی بگذارید، هر بار قدری از خمیر را با فاصله روی آن بریزید و رویشان پسته، بادام و شكر بپاشید.

بعد در فر گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه‌ی سانتیگراد، در طبقه‌ی وسط، به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه قرار دهید تا قرابیه بپزد و طلائی رنگ شود.

پس از سرد شدن، شیرینی را از كاغذ روغنی جدا سازید و در ظرف دردار نگهداری كنید.
این شیرینی، در مجاورت هوا زود خشک می شود.

بیتوته

The post قرابیه شیرینی مخصوص تبریز appeared first on ایران استایل . مجله اینترنتی ، پورتال خبری و سبک زندگی.